Kitbedrijf Eindhoven

Kitten en elastische voegafdichtingen via Kitbedrijf Eindhoven

Kitbedrijf Eindhoven staat al meer dan 15 jaar bekend als vakspecialist in het afkitten, dichten, en afwerken van voegen. Wilt u uw badkamer of keuken van nieuwe frisse kitranden laten voorzien? Of zoekt een professionele vakman voor het zetten van industriële voegafdichtingen binnen de bouw? Dan zijn wij uw vakman. Voor een scherpe prijs zorgen we niet alleen voor net en strak kitwerk, wij brengen onze voegafdichtingen ook op dusdanige wijze aan dat we 100% waterdichtheid en duurzaamheid kunnen garanderen. 

Kitten en elastische voegafdichtingen 

U kunt ons inschakelen voor het kitten van:

  • sanitaire ruimtes; WC, douches, badkamers, wasruimtes
  • keukens
  • kelders, trappen
  • zwembaden
  • vensterruiten
  • dakkapellen
  • lichtkoepels
  • vloeren
  • gevel/dak aansluitingen
  • voegen binnen industriële objecten (opvullen naden tussen betonnen elementen, dilatatievoegen en plaatsen van brandwerende afdichtingen binnen industrie en bouw, volgens NEN-normen)

Deskundig kitten bij particulieren

Goed kitwerk is onontbeerlijk in ruimtes waar te maken is met veel water en vocht, zoals badkamers, wc’s en keukens. Tussen naden en kieren op de aansluiting van wanden, vloeren, sanitair en keukenelementen kan vocht en vuil zich makkelijk ophopen waardoor op den duur schimmels kunnen ontstaan. Ongewenst en op den duur ook erg ongezond voor gebruikers van de ruimte. Door tussen al deze kieren een flexibele kit aan te brengen wordt het weglekken van vocht tegengehouden. Kitbedrijf Eindhoven doet dat met speciale schimmelwerende kit die de naden nog langer vrijhoudt van schimmelvorming.

Gegarandeerd de juiste kwaliteit kit

Het dichten van naden en kieren met kit is specialistisch werk omdat het 100% dekkend moet zijn. Bovendien weten wij als ervaren vakman precies welke kit voor welke ondergrond geschikt is. Zo werken we voor de afwerking van natuurstenen en marmeren tegels en badkamer elementen met speciale zuurvrije kitten die de ondergrond niet kunnen aantasten. Voor het dichten van voegen bij zwembaden passen we weer andere kitten toe die ook goed bestand zijn tegen chloor. Ook hebben deze sterke UV-werende eigenschappen hebben. De goede kit op de juiste plek voorkomt een slechte hechting en het op den duur poreus worden door een verkeerde combinatie van voegsubstantie en ondergrond.

Renovatie en weghalen oude kitranden

Wij kitten niet alleen nieuw aangelegde badkamers en keukens, u kunt kitbedrijf Eindhoven ook benaderen voor het vervangen van verouderde kit. Beschimmelde of poreuze kitranden halen we dan op een veilige en dusdanige wijze weg dat er een schone ondergrond ontstaat. Uiteraard voeren we deze werkzaamheden netjes en zonder beschadigingen aan tegelwerk en andere elementen uit. Voor de nieuwe kit heeft u keuze uit diverse kleuren, maar we adviseren u graag over de effecten van verschillende tinten in de ruimte. Want een goede kitvoeg moet naar onze mening nauwelijks opvallen.

Kitvoegen plaatsen bij vensters en bouwaansluitingen

In huis zijn nog meer plekken waar een afdichting met kit gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan de aansluiting van vensterruiten in de kozijnen, de kieren tussen het dak en een net geplaatste dakkapel, de naden tussen tegelvloeren en wand en scheuren in muren. Hoewel we het nauwelijks merken zijn bouwelementen continu in beweging, daarom is opvullen met elastische kit het beste omdat dit de werking opvangt.

Als Kitbedrijf Eindhoven hebben we voor ieder type voeg de juiste behandelmethode en kit. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden op dat gebied. Kan er beter op bepaalde plekken met specie worden gevoegd of is een andere opvulmethode geschikter, dan informeren wij u daar eerlijk over.


Vrijblijvende offerte opvragen bij Kitbedrijf Eindhoven

Kitbedrijf Eindhoven werkt zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Ook voeren we binnen de regio Eindhoven vele renovatie- en nieuwbouwprojecten uit voor een vaste groep aannemers en bouwbedrijven. Geïnteresseerd in onze diensten? Meteen een afspraak maken of eerst een vrijblijvende kostenindicatie ontvangen? Bel of mail ons via [TELEFOONNR] of [MAIL] en we staan u direct te woord