Keuken kitten

  • 5 Jaar garantieHoge kwaliteit
  • +15 Jaar ervaringSnel en vakkundig personeel
  • U kunt bij ons pinnenGeen probleem pinnen mag!

keuken kitten voordelig & professioneel

Op zoek naar een vakkundig kitbedrijf dat snel, met kennis van zaken en tegen een scherpe prijs uw net geplaatste keuken kitten kan? Schakel dan zeker onze kitprofessionals in. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring en expertise in specialistisch kitwerk bij zowel particuliere woningen als bij grote bouwprojecten in nieuwbouw en renovatie. Daardoor bent u altijd verzekerd van duurzame voegafdichtingen met een uitgebreide garantie op aanbrengen van minstens 5 jaar.

Zakelijke & particulier kitten en onderhoudswerk


Vele opdrachtgevers gingen u voor. Zo kitten we niet alleen keukens bij woonhuizen, ook hotels, restaurants, kleinschalige horecaondernemingen en industriële keukens maken inmiddels gebruik van onze diensten. Ook voor onderhoud van kitwerk. Bovendien zijn wij vaste partner bij diverse lokale en landelijke aannemers en bouwbedrijven waarbij wij hoogwaardige voegafdichtingen in de afbouw verzorgen.

Ook zijn wij in te schakelen voor het kitten van andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan sanitair, zwembaden, schepen, muren, gevels, vloeren, vensterruiten, dakkapellen, ramen afkitten en dakaansluitingen. Daarbij zijn we dé professional op het gebied van industriële voegafdichtingen bij betonnen en andere constructrieve elementen in de bouw.

Waarom een keuken kitten?

Een keuken kitten vormt de laatste fase bij de renovatie van een keuken. Toch is het minstens zo belangrijk als het metselwerk, schilderen en het plaatsen van alle keukenelementen. Want met kit worden alle naden en kieren tussen tegelwanden en aansluitende werkbladen, kastjes en gootsteenbakken op nette wijze opgevuld. Maar het belangrijkste is dat vocht geen kans meer krijgt zich tussen alle kieren te nestelen. Niet alleen zorgt dat voor een lekvrije aansluiting, ook het ontstaan van vuil en schimmels wordt zo voorkomen. Verder vergemakkelijken kitranden het schoonhouden van deze kritische zones.

Goed, snel & voordelig afkitten via de vakman

Wilt u straks optimaal genieten van een keuken, besteed het afkitten dan uit aan de professionele vakman van ons kitbedrijf. Niet alleen werken onze kitspecialisten doeltreffend, netjes en snel, de kit die ze gebruiken is hoogwaardig en zeer duurzaam van kwaliteit. In combinatie met de juiste opbrengmethode zorgt dat voor een langere elasticiteit en watervastheid van de kit. Bovendien doen zij het keuken kitten op dusdanige wijze, dat het nauwelijks opvalt maar wel een 100% werking heeft. 

Verschillende ondergronden vereisen andere kit

De kitten die onze specialisten toepassen zijn in diverse kleuren leverbaar. Maar we werken ook met zeer transparante kitsoorten die de kitrand helemaal aan het zicht kunnen onttrekken. Ook zijn er voor ieder type ondergrond speciale siliconenkitten, zoals speciale zuurvrije kitten die goed bestand zijn tegen zuigende ondergronden, bijvoorbeeld bij hardsteen en marmer. Alvorens kit wordt aangebracht voeren de kitters dan ook een analyse uit van de bestaande ondergrond en adviseren u vervolgens over de best toe passen kitsoort.


Oude kit in de keuken vervangen

Heeft u te maken met een keuken die in principe nog goed is maar waarbij de kitrand nodig aan vervanging toe is? Wij verwijderen de oude resten langs aanrechtbladen en kasten en zullen opnieuw de keuken kitten. Uiteraard doen we dat met uiterste zorg zodat onderliggende tegels en aangrenzende houten of stenen elementen niet beschadigen. Verder reinigen we de kieren en naden volledig, verwijderen indien nodig alle schimmel en maken het oppervlak goed schoon zodat er een vetvrije basis voor de nieuwe kitlaag ontstaat.

Of het nu om een kleine keuken gaat met enkele kitranden of u wilt uw complete horeca-keuken van hygiënische nieuwe voegafdichtingen voorzien, wij pakken alles aan.

Keuken kitten in heel Nederland

Wij werken met een groot netwerk aan erkende kitbedrijven en leveren onze diensten dus ook bij u in de buurt. U kunt verzekerd zijn van geschoolde vakmensen met ruime kennis en ervaring die de nieuwste ontwikkelingen op kitgebied kunnen toepassen. Bovendien werken ze volgens alle gestelde veiligheidsnormen en gebruiken uitsluitend duurzame kitten van kwaliteitslabels.

Nu een kitter boeken of direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Meld het aantal m2 en een omschrijving van de te kitten ruimte en ondergrond via [MAIL], of bel op [TELEFOONNR] met onze kitspecialist.